Update: aanmelden kan nog steeds maar wees snel. We aanmeldingen lopen flink door en op dit moment zijn er nog twintig plaatsen beschikbaar. Wil je komen? Stuur dat een e-mail voor vrijdag 15 september naar info@denoudeninformatiebeveiliging.nl. Geef aan met hoeveel personen je komt.

Aanstaande maandag 18 september organiseer ik een Cybercrime Symposium met als titel “IT Security in een kilobyte”. Iedereen die werkt met gevoelige data kan leren om veiliger te werken. Deze avond zal in het teken staan van hackers, malware en social engineering. Natuurlijk komt privacy voorbij en kijk ik naar 2018 wanneer de GDPR van kracht wordt. Ik ga het hebben over wat een hacker is, wat je tegen malware kunt doen en hoe je jezelf kunt wapenen tegen malafide praktijken die op het web gebeuren. Aan de hand van verschillende voorbeelden laat ik zien hoe hackers werken en wat ze gebruiken om je te hacken. Hoe bewust ga je zelf om met informatie? Wat verstrek je wel en wat juist niet?

Programma

19.30 uur – Inloop

20.00 uur – Cybercrime Talk

21.15 uur – Borrel

Wil je ook komen?

Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar info@denoudeninformatiebeveiliging.nl. Komt er iemand mee? Dat kan, geef dit dan aan in je e-mail.

Parkeren

Parkeren kan tegenover theater Hofpoort. Er is voldoende parkeergelegenheid op de Markt en aan de Weeshuisweide. Het parkeren is in de avond gratis.

Openbaar vervoer

Vanaf station Coevorden is het vijf minuten lopen naar theater Hofpoort. Je volgt de winkelstraat en gaat vervolgens links op de Markt.

Toegang

De toegang is gratis.

Locatie

Theater Hofpoort

Kasteel 1 Coevorden