Den Ouden Informatiebeveiliging is toegetreden tot de Global Signage Alliance (GSA). GSA is de wereldwijde brancheorganisatie zonder winstoogmerk die zich toelegt op het promoten van de verschillende signage-oplossingen die de leden aanbieden. De GSA biedt een interoperabiliteitsstandaard / framework en ecosysteem waarmee leden, alle gebruikers van het MagicINFO-platform, de acceptatie van toekomstbestendige digital signage-oplossingen kunnen bevorderen en vergroten.

Met een sterke deelname van belangrijke belanghebbenden in de industrie, waaronder oplossingsproviders op het gebied van signage as a service, hardwaredistributie, softwareoplossingen, installatie-, integratie- en ontwikkelingsservices en eindgebruikers, combineert de GSA de krachten van alle leden om te helpen in de volgende generatie digital signage.

GSA houdt zich bezig met o.a. Video Walls, Nexshop, Quick Service Restaurants en nog veel meer interessante moderne technieken die met video te maken hebben.

Waarom is Den Ouden Informatiebeveiliging toegetreden tot GSA?

Moderne technieken vragen om moderne veilige oplossingen. Niet alleen het beveiligen en testen van de software en hardware is een noodzaak maar ook het nadenken over privacygevoelige vraagstukken hoort daarbij. Door samen te werken met andere partijen kunnen we betere en toegankelijkere oplossingen bieden voor dit soort vraagstukken.

Meer weten? Bekijk de website van GSA

GSA