Advies over uw informatiebeveiliging

 

Hebt u uw informatiebeveiliging goed op orde? Fantastisch, van harte gefeliciteerd. Aarzelt u of uw bedrijf goed omgaat met klantgegevens en of u robuust genoeg bent tegen cybercriminaliteit? Neem dan contact op met Jochen den Ouden. 

 

Privacywet AVG

U weet natuurlijk dat uw bedrijf verplicht is zich te houden aan de nieuwe privacywet. In Nederland is die wet bekend onder de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) en in de EU als General Data Protection Regulation (GDPR). Heeft u hier vragen over? Jochen adviseert u aan de hand van de volgende stappen:

  • Voorleggen stappenplan: van niets naar privacy
  • Testen van systemen waar uw bedrijf gevoelige informatie opslaat
  • Controleren van processen
  • Ontwikkelen van beleid en richtlijnen

 

Informatiebeveiliging op orde

Bent u CEO van een multinational of directeur van een MKB bedrijf? Dan weet u hoe belangrijk informatiebeveiliging is. Veel bedrijven vergeten daarbij dat binnen hun organisatie het grootste risico zit. Als IT security specialist adviseert Jochen u over de manier waarop u uw informatie optimaal kunt beschermen. Dit doet hij in heldere taal, bijvoorbeeld via richtlijnen en beleid.

Laat u inspireren

Alles begint met bewustwording. In een privacy presentatie inspireert Jochen den Ouden u en uw medewerkers bewust om te gaan met gevoelige persoonlijke data. Hiermee zet u de eerste stap naar een goed werkende privacy huishouding.

[   Yonina Pullens, E-WISE ]

 

“Jochen weet op een toegankelijke manier te wijzen op de risico’s van een wereld vol IT én wat je kunt doen om je daartegen te wapenen. Hij doet dit met passie en humor, wat de samenwerking heel prettig maakt!”