Den Ouden informatiebeveiliging

Als IT security specialisten geloven wij dat informatiebeveiliging alleen mogelijk is in een samenspel tussen mensen, techniek en organisatie. Deze drie schakels zijn onlosmakelijk aan elkaar verbonden.

Een eerlijk verhaal

Wij zijn een sociaal IT-bedrijf met een eerlijk verhaal. Een verhaal over de onmogelijkheid van perfecte informatiebeveiliging en over de kansen die ontstaan als mensen zich bewust worden van risico’s. In heldere taal vertellen wij u wat wij waarnemen in uw organisatie. Daarbij hebben wij nadrukkelijk oog voor de menselijke kant van IT security.

Complementair

Wij zijn al meer dan 12 jaar een stel en hebben twee jonge kinderen. Zowel privé als in het werk zijn we complementair. In Den Ouden informatiebeveiliging delen we de visie, maar hebben ieder onze eigen inbreng. En dat merk je in het contact met ons.

Jochen: techneut met flair

Jochen is een no-nerd, een sociaal figuur die eenvoudig kan schakelen tussen mensen met en zonder kennis van informatietechnologie. Met zijn natuurlijke flair begeeft hij zich gemakkelijk tussen zowel techneuten en directieleden als administratief medewerkers. Bij al deze groepen maakt hij mensen bewust, deelt zijn kennis en inspireert. Zo werkt hij aan draagvlak voor veilig werken met gevoelige data en zorgt hij ervoor dat IT security op het netvlies van iedereen in de organisatie staat.

Ryanne: projectmanager met een frisse blik

Voor Ryanne is niets vanzelfsprekend. Ze kijkt met een frisse blik naar organisaties en projecten. Vanuit haar bedrijfskundige achtergrond heeft ze snel inzicht in vraagstukken bij de opdrachtgever. Ryanne is de projectmanager die alle lijntjes in de hand heeft, planningen bewaakt, rapportages opstelt en contacten met opdrachtgevers onderhoudt. Bij dat alles neemt ze een ruime ervaring mee als supply specialist bij internationale bedrijven.

 

https://youtu.be/zAkKBDZkC5Y

Maak kennis met Jochen en Ryanne

Wilt u weten hoe u en uw bedrijf veiliger kunnen werken met gevoelige informatie? Zoekt u onderzoek, advies of een presentatie of training? Neem dan contact met  ons op via 06 34 82 28 93 of stuur een mail.

GS Alliance

GSA