Inspirerende talks en webinars IT security

 

Zoekt u een keynote speaker IT security voor uw congres, symposium of relatie dag? Of wilt u een inspirerende talk of webinar over informatiebeveiliging voor een bijeenkomst met uw relaties of medewerkers? Met Jochen den Ouden haalt u een veelgevraagd spreker in huis. 

 

Samen bepaalt u de focus

De brede kennis en ervaring in IT security maakt dat Jochen den Ouden over een scala aan onderwerpen kan spreken. Van cyberspace en ethisch hacken tot pentesten en IT security awareness. Door zijn ruime interesse staat Jochen open voor alle onderwerpen rondom zijn vakgebied als IT security specialist. Zo kunt u samen de focus van de presentatie bepalen.

 

Van bedrijfsleven tot overheid en non-profit

Elke organisatie die online werkt met gevoelige data heeft te maken met informatiebeveiliging. De talks, webinars, presentaties en lezingen van Jochen den Ouden zijn dan ook geschikt voor alle branches: van MKB tot overheid, van zorg en onderwijs tot verenigingen en zzp-ers. Van een groep van 20 personen tot een theater met honderden mensen: Jochen doet het!

Wat maakt de talks, presentaties en lezingen van  Jochen  zo succesvol?

  • Jochen gebruikt voorbeelden uit de dagelijkse praktijk van uw bedrijf of branche
  • Hij spreekt vanuit zijn jarenlange ervaring als ethisch hacker
  • Hij deelt relevantie kennis die meteen toepasbaar is
  • Zijn interactieve presentaties zitten vol humor en zijn een plezier om naar te luisteren

[   Yonina Pullens, E-WISE ]

 

“Jochen weet op een toegankelijke manier te wijzen op de risico’s van een wereld vol IT én wat je kunt doen om je daartegen te wapenen. Hij doet dit met passie en humor, wat de samenwerking heel prettig maakt!”