Onze werkwijze

Persoonlijk contact en korte lijntjes. Dat is waarvan we houden. Heldere taal en goede oplossingen leveren is wat we nastreven. Dit is hoe wij werken aan informatiebeveiliging.

U bent uniek!

En dat is uw informatiebeveiligingsvraagstuk ook. Er bestaat hier geen kant-en-klare oplossing voor. Wij benaderen elk vraagstuk op een persoonlijke wijze. Met u gaan we in gesprek om de behoefte die u heeft in kaart te brengen. Daarna bepalen we welke oplossing bij uw organisatie past.

Of het nu gaat om een lezing, een pentest of een social engineering bezoek, door onze persoonlijke aanpak zorgen wij voor de beste uitkomst.

Phishing

Informatie

beveiliging

Van security awareness tot pentest, van training tot webinar

Een volledig traject

Een volledig informatiebeveiligingstraject kan er als volgt uitzien:

  1. We gaan het gesprek met u aan om te bepalen wat de scope is.
  2. Omdat we bij Den Ouden Informatiebeveiliging weten dat elke organisatie anders is, maken we een plan op maat. We bepalen welke testen uitgevoerd moeten worden.
  3. In de volgende stap gaan we aan de slag om uw systemen, organisatie, website of apps te onderzoeken. Dit kan door middel van een ethische hack, het houden van een social engineering onderzoek of bijvoorbeeld het stellen van vragen vanuit een checklist. Op deze manier komen we erachter waar de kwetsbaarheden zich bevinden, zodat we kunnen adviseren hoe u dit beter kunt beveiligen.
  4. Wanneer de testen voltooid zijn, ontvangt u van ons een rapport waarin helder staat omschreven wat we hebben waargenomen. Met dit rapport kunt u aan de slag om uw systemen beter te beveiligen. Wij adviseren u zodat u uw systemen zo goed mogelijk beveiligt tegen social engineering.
  5. Om ervoor te zorgen dat u en uw medewerkers zo veilig mogelijk te werk gaan, bieden wij cursussen en trainingen aan. Met een training creëren we bewustzijn op alle niveaus binnen uw bedrijf, dat is de eerste stap. We vertellen welke risico’s het met zich meebrengt wanneer u niet veilig te werk gaat en hoe u ervoor zorgt dat u veilig omgaat met gevoelige gegevens.
  6. Tot slot blijven we bereikbaar voor vraagstukken of advies.

Menukaart

Download hier onze menukaart en zie wat we voor uw organisatie kunnen betekenen.

Download onze menukaart