IT Security lezingen

Zoekt u een keynote speaker IT security voor uw congres, symposium of relatiedag? Of wilt u een inspirerende talk of webinar over informatiebeveiliging voor een bijeenkomst met uw relaties of medewerkers? De afgelopen jaren hebben we vele lezingen mogen verzorgen.

Met een bak aan ervaring nemen wij u tijdens een IT security lezing mee in de wereld van de informatiebeveiliging. U en uw medewerkers komen te weten hoe een hacker te werk gaat, zodat er bewustwording ontstaat over de impact van informatiebeveiliging. Tijdens het luisteren ontdekt u waarschijnlijk al kansen om deze risico’s tot een minimum te beperken. Een perfecte informatiebeveiliging is namelijk onmogelijk, maar samen kunnen we het risico minimaliseren!

Van bedrijfsleven tot overheid en non-profit

Elke organisatie die online werkt met gevoelige data heeft te maken met informatiebeveiliging. Onze talks, webinars, presentaties, cursussen en lezingen zijn geschikt voor alle branches: van MKB tot overheid, van zorg tot onderwijs, van verenigingen tot zzp-ers en van een groep van twintig personen tot een theater met honderden mensen: wij doen het!

IT Security lezing op maat

Omdat elke organisatie anders is en verschillende vraagstukken een rol spelen, bepalen we gezamenlijk de focus voor de IT security lezing die we geven. De brede kennis en ervaring in IT security maakt dat wij over een scala aan onderwerpen spreken. Van cyberspace en ethisch hacken tot pentesten en IT security awareness. Door onze brede scope zijn wij in staat om lezingen te geven over alle onderwerpen binnen IT security.

Foto Jochen den Ouden

Awareness cursus

Naast talks, webinars, presentaties en lezingen bieden we een awareness cursus aan, zodat we nog dieper in de materie duiken en iedereen binnen uw organisatie continu blijft werken aan een zo veilig mogelijke informatiebeveiliging. Op deze pagina leest u meer informatie over awareness trainingen. Een awareness cursus wordt altijd op maat gemaakt en bevat onderstaande onderwerpen:

  • Bewustzijn van informatiebeveiliging op alle niveaus binnen uw bedrijf.
  • Draagvlak voor verandering bij iedereen die werkt met gevoelige data.
  • Kennis van de Europese wet databescherming.

Interesse?

Informatiebeveiliging begint bij bewustwording! Heeft u interesse in een lezing of awareness cursus?

Neem vrijblijvend contact met ons op.