Wij zijn

Den Ouden

Informatiebeveiliging

Ryanne en Jochen zijn partners in het bedrijf en in het leven. We geloven dat informatiebeveiliging beter en vooral duidelijker kan. En dat is enkel mogelijk door een goed samenspel van mens, techniek en organisatie. Deze drie schakels zijn onlosmakelijk aan elkaar verbonden.

Informatiebeveiliging als belangrijk onderdeel van een organisatie

We zien informatiebeveiliging als onderdeel van een organisatie. Een fundament dat steeds belangrijker wordt in een samenleving die digitaler is dan ooit te voren. De nullen en enen die we nu verwerken moeten beschermd worden tegen verlies op welke manier dan ooit. Wij begrijpen hoe dat kan en hoe we u daarbij kunnen ondersteunen. Dat is wat we leuk vinden om te doen en waar onze passie ligt.

In Den Ouden informatiebeveiliging delen we de visie, maar hebben ieder onze eigen inbreng. En dat merk je in het contact met ons.

Jochen: hacker zonder nullen en enen

Jochen is een no-nerd, een sociaal figuur die eenvoudig kan schakelen tussen mensen met en zonder kennis van informatietechnologie. Met zijn natuurlijke flair begeeft hij zich gemakkelijk tussen zowel techneuten en directieleden als administratief medewerkers. Bij al deze groepen maakt hij mensen bewust, deelt zijn kennis en inspireert. Zo werkt hij aan draagvlak voor veilig werken met gevoelige data en zorgt hij ervoor dat IT security op het netvlies van iedereen in de organisatie staat.

Kennis maken?

Wilt u eens kennis maken met ons en ons bedrijf? Dat kan! We zijn altijd in voor een goed gesprek waarin we kennis kunnen maken. Zo leren we u kennen en u ons. Kies zelf hoe u met ons contact wilt opnemen.