Podcast Deurpak’n

Podcast informatiebeveiliging

Cybercriminaliteit is een groeiend probleem in de digitale wereld. Het is niet meer een kwestie of, maar wanneer je het doelwit zult worden. Bedrijven zijn zich steeds meer bewust van de noodzaak om digitaal veiliger te zijn. Het is daarom belangrijk om te weten hoe je je bedrijf hiertegen kunt beschermen. In deze podcast over informatiebeveiliging gaat Michiel Brinkhuis in gesprek met Jochen den Ouden over wat er gebeurt als je bedrijf wordt aangevallen door cybercriminelen. Hoe kun je als ondernemer dit voorkomen?

Er zijn veel bedrijven die te maken hebben gehad met cybercrime. Zij hebben veel geld moeten betalen om hun gegevens terug te krijgen. Dit gebeurt vaak door een ransomware-aanval, waarbij cybercriminelen de toegang tot de gegevens van het bedrijf blokkeren en losgeld eisen. Het is belangrijk om te weten hoe je dit kunt voorkomen door het nemen van preventieve maatregelen.

Jochen deelt in de podcast “Deurpak’n” zijn tips voor bedrijven om digitaal veiliger te zijn.

Het is belangrijk om te weten dat cybercriminaliteit een constante dreiging is, maar door preventieve maatregelen te nemen, kun je je bedrijf beschermen en het risico verkleinen. Luister naar de podcast “Deurpak’n” om meer over informatiebeveiliging te weten te komen!